RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Košarkašice „Brčanke“ -i poslije poraza sa petog na četvrto mjesto

„Košarkašice „Brčanke“ su odigrale još jednu utakmicu u Srebreniku kao domaćini, pošto je u toku renoviranje Sportske dvorane Tehničke škole u Brčkom.Ovoga puta „Brčanka“ je poražena od ekipe „Banovića“ rezultatom 67:73. Bez obzira na poraz u poslednjem kolu Premijer lige BiH, ekipa „Brčanke“ se pomjerila sa petog na četvrto mjesto tabele pošto je sarajevski „Željezničar“ izgubio od tuzlanskog „Jedinstva“ sa 40 koševa razlike što je odgovaralo brčanskim košarkašicama.

– Ostali smo na samo jednom terminu dnevno sat vremena za treninge i jedva čekamo povratak u našu salu,- kaže Edvina Lević, trener „Brčanke“ koja se nada da će baš danas biti obavljena primopredaja renovirane sale pa da će premijerligaška ekipa nastaviti sa trenažom i odigravanjem utakmica u svom gradu i svojoj dvorani.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Košarkašice „Brčanke“ poražene od „Želje“ 43:89

Admir Kadrić

Женска кошарка: „Брчанка“ – “Плеј оф хепи“ 41:102

Admir Kadrić

„Брчанка“ побиједила у Бугојну; у недјељу дочекује „Нови Град“

Admir Kadrić