RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

Košarkašice Lavova dočekuju Nikšić u drugom kolu WABA lige

flashsgl

Košarkašice KK “Lavovi” Brčko odigraće u četvrtak, 20. oktobra, prvu zvaničnu utakmicu u novoj sezoni na domaćem partketu, i to u okviru drugog kola WABA lige protiv ekipe ŽKK “Nikšić” iz Crne Gore.

Nakon poraza u Novom Sadu protiv Vojvodine na startu takmičenja u WABA ligi, Lavice, u četvrtak, 20. oktobra, sa početkom u 17:00 časova igraju utakmicu drugog kola protiv predstavnika Crne Gore u ovom takmičenju, ekipe ŽKK “Nikšić” iz Nikšića.

U najavi ovog meče, trener Aleksandar Bližnjaković je istakao: Očekujem dosta bolju utakmicu na domaćem terenu u drugom kolu WABA lige, prije svega reakciju moje ekipe i bolji pristup nego što je to bilo u Novom Sadu na premijeri. Ne poznajemo nešto puno ekipu Nikšića, biće ovo naš prvi susret ali nadam se da će djevojke odigrati onako kako se od njih očekuje i da ćemo doći do prve pobjede WABA ligi”.

Utakmica između Lavova i Nikšića na programu je u četvrtak, 20. oktobra u dvorani Tehničke škole u Brčkom sa početkom u 17:00 časova. Ulaz je basplatan!

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.