RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
ArhivaBrčkoSport

Kuglaši brčanskog „Rada“ pobijedili „Hercegovca“ iz Bileće 6:2

Ekipa Kuglaškog kluba „Rad“ Brčko ostvarila je i drugu pobjedu u prvoj kuglaškoj ligi Republike Srpske. Ovoga puta Brčaci su pobijedili ekipu „Hercegovca“ iz Bileće rezultatom 6:2.

Mile Trakošević,predsjednik Kluba i takmičar, zajedno sa svojim prvim zamjenikom Željkom Novakovićem posebo ističu sjajno bacanje Marka Vincetića, koji je bacio 556 drva u meču protiv Bilećana.Takođe,pohvaljuju Ivanovića i Lazića.Pomalo žale što još uvijek kao domaćini igraju u Oštroj Luci kod Bijeljine jer Brčko nema kuglanu.

Kuglaši „Rada“ su trenutno na drugom mjestu tabele koju sa 3 pobjede predvodi ekipa „Ose“ iz Bijeljine. U narednom kolu Brčaci će u Banja Luci odigrati protiv „Rudara“ iz Prijedora i nadaju se da će osvajanjem bodova izbiti na prvo mjesto.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Куглаши брчанског „Рада“ одували „Посавину“ у Градишкој 7:1

Admir Kadrić

Брчко: Сутра почиње европско клупско првенство у куглању

Vladimir Matijević

Куглаши РАДА побиједили екипу БИЈЕЉИНЕ

Admir Kadrić