RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Lokomotiva počela porazom ali će nastaviti pobjedom

Rukometaši brčanske Lokomotive startovali su u Premijer ligi BiH porazom:gostujući u Gračanici poraženi su rezultatom 36:27, poluvrijeme 17:12.

– Većina mojih rukometaša igraju prvi put i mi smo praktično najmlađa ekipa u istoriji Premijer lige BiH,- kaže Goran Vasić, trener Lokomotive,koji vjeruje da će njegovi puleni smanjiti broj tehničkih grešaka i već u narednom kolu trijumfovati.

Narednog petka rukometaši Lokomotive dočekuju „Slobodu“ iz Tuzle , jednu od 14 premijerligaških ekipa od kojih Brčaci namjeravaju uzeti bodove.Utakmica se igra u Sportskoj dvorani Ekonomske škole a počinje u 17 sati.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Ženski fudbalski klub “Lokomotiva Brčko” završio takmičenje u Premijer ligi BiH

Radio Brčko

У 15-ом колу елитне лиге бх-одбојке – двије побједе и један пораз

Admir Kadrić

Бх-рукометаш Горан Шаренац потписао за израелски “Хапоел”

Admir Kadrić