ArhivaBrčkoMagazinSport

Мајстор 14.ФИШИЈАДЕ Ален Терзић и екипа „Бистро“

Мајстор четрнаесте Фишијаде „Брчко 2014“,коју је јуче на платоу испред клубских просторија организовало Удружење-удруга спортских риболоваца „Кечига“ Брчко, је Ален Терзић, чија је екипа „Бистро“ скувала најбољи фиш паприкаш.

Терзићу је припао велики пехар и капа „МАЈСТОР ФИШИЈАДЕ“.У конкуренцији 12 екипа друго мјесто заузела је екипа „ДЕМИТ“ коју је водио Самир Мујкић а треће мјесто екипа „ВИКТОР“ коју је водио Семир Мујкић. Интересантно да су ове године сва водећа мјеста заузели представници „Кечиге“.Поред домаћих екипа на овогодишњој „Фишијади“ наступило је и неколико екипа из сусједне Хрватске. Од четвртог до дванаестог мјеста пласман по пријављеним екипама изгледао је овако: Цверглан,Мрена,Кечига,Сом,Смуђ, Кесега,Шаран,Главоч и Буцов. – Жао нам је што временске прилике нису дозволиле да ове године реализујемо и мотонаутичку регату коју обично наставимо фишијадом,- каже Денис Буркановић, секретар Удружења „Кечига“.Иначе,организатори су такмичарима обезбиједили рибу и дрва за ватру а оцјењивање узорака из свих такмичарских котлића,што је изузетно добар потез, препустили грађанима Брчко дистрикта и гостима. Више нико у објективност Жирија не сумња.

Не сумњамо ни у намјере организатора да идућа,петнаеста Фишијада „Брчко 2015“ буде још масовнија а на задоволјство грађана који су и ове године почашћени чувеним брчансаким фишом и добром музиком.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button