RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
ArhivaBrčkoSport

Malonogometni gradski derbi pripao ekipi Klanca

Malonogometni gradski derbi između ekipa „Klanca” i Gradskog kluba Brčko, pripao je klančanima rezultatom 8:5.

„Bila je to odlična utakmica u kojoj su moji momci pruižili maksimum i sasvim zasluženo trijumfovali. Pobjeda nam je još značajnija jer su je izvojevali mladići od kojih je njih jedanaest mlađih od 21 godine. Posebno bi se zahvalio izuzetnoj publici koja nas je nosila do ove veoma važne pobjede“, rekao je Adis Omerović trener MNK „Klanac“.

Utakmica je igrana u okviru sedmog kola AI lige Federacije BiH, a ekipa Klanca ovim trijumfom sa 12 bodova zadržala se na četvrtom mjestu tabele.Inače, dvorana Ekonomske škole bila je ispunjena gotovo do posljednjeg mjesta, jer je derbiju prisustvovalo više od 500 navijača obje ekipe.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.