RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Мики Јанковић, побједник 11. брчанског фјучерса за тенисере

Српски тенисер Мики Јанковић, побједник је 11.брчанског ИТФ фјучерса „БРЧКО ОПЕН 2014“ након што је у финалу са 2:0 (по сетовима 6:4 и 7:6 (3))савладао свог земљака Данила Петровића.

Први сет прошлогодишњи финалиста Мики Јанковић добио је рутинском игром, да би у другом сету Данило Петровић повео са 5:1 и имао сервис за изједначење.

Међутим задрхтала му је рука тако да је Јанковић најприје изједначио на 5:5 и у тај бреку показао знатно бољу психолошку стабилност и славио са 7:3.

Посљедњи поен је био знак да се радује овом успјеху пред брчанском публиком која је апалаузом знала да награди сваки успјешан поен оба тенисера по веома спарном и врелом времену.

Такав приступ мечу обезбједио му је побјендички пехар, 1.300 америчких долара, те 18 АТП поена .

Финалистима је признања уручио др Александар Ђурић, шеф Служне за туризам у Влади Брчко дистрикта БИХ-

У јучерашњем финалу парова Никола Чачић- Марко Тепавац из Србије био је бољи од земљака Николе Ћирића и Данила Петровића резулатом 2:1 ( по сетовима 6:4; 1:6 и 10:1)

 

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.