RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

„Miraklu“ iz Bijeljine titula na 20-tom Bajramskom turniru u Brčkom

Futsal-ekipa „Mirakl“ iz Bijeljine pobjednik je Dvanaestog Bajramskog turnira u futsalu Brčko 2014-2015.

Bijeljinci su u finalnom meču savladali seniorsku ekipu iz Tuzle „Bosna-Kompred“ rezultatom 6:4 i osvojili šampionski pehar i novčanu nagradu od 3000 KM. Tuzlanskoj ekipi je pripala nagrada od 2000 KM. Treće mjesto u seniorskoj konkurenciji osvojili su fudbaleri JP „Komunalno“ koji su savladali ekipu „Džakule 1“ rezultatom 5:4. Četvrtoplasiranima pripala je nagrada od 500 KM. Veterani „Klanca“ u finalu su pobijedili veterane „Kaskade“ 6:5; Bilo je to u sklopu fudbalskog memorijala „Ibrahim Kevrić-Mazo“; Juniori „Disko-bar Atlantis“ pobijedili su u završnmom meču „Diskoteku Falko“ 2:1;Kadeti „Disko bar Atlanta“ pobijedili su FK „Voćar seemprom“ 4:2; Pioniri FK „Jedinstva“ pobijedili su „Restoran Kutak“ 2:0 a pjetlići FK „Ilićka 01“ u finalu su slavili protiv ekipe MNK „Kaskada“ 5:4. U svim kategorijama proglašeni su najbolji pojedinci: igrač,strijelac, golman…

U organizaciji Nogometnog saveza Brčko distrikta,Udruženja nogometnih sudija i instruktora te MNK „Klanac“ Brčko i pod pokroviteljstvom Vlade Brčko distrikta Bajramski turnir je ovoga puta okupio 73 ekipe u 6 kategorija.Takmičenja su realizovana za 12 radnih dana u Sportskoj dvorani Ekonomske škole.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Počeo Bajramski turnir u futsalu

Admir Kadrić

Futsal: Admir Delagić „Šole“ odigrao 100 utakmica za MNK „Klanac“ Brčko

Radio Brčko

Derbi futsal brčanskih klubova bez pobjednika

Radio Brčko