RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Mlađi fudbaleri brčanske „Ilićke 01“ sutra u Minhenu

Šest dječaka iz mlađih kategorija fudbalera FK „Ilićka 01“, večeras, preko Novog Sada, putuje u Minhen, gdje će učestvovati na turniru evropskih fudbalskih nada. U kategoriji 2008-mo godište putuju Nikola Jokić, Matej Cetić,Vladan Antunović i Pavle Đukić, a u kategoriji 2006-to godište idu Luka Cvjetinović i Andrej Đurić, koji su već testirani prošle godine u Firenci.

– Zahvaljujući dobroj saradnji sa Novosađanima, naši dječaci su pozvani da u dresu Vojvodine zaigraju na turniru na kome učestvuju Insbruk, Salzburg, Fortuna Dizeldorf i druge velike škole fudbala,  kaže Zlatan Simikić mladi sportski pedagog, trener mlađih selekcija u FK „Ilićka 01“. Već je poznato da će mlađani Brčaci zaigrati u grupi zajedno sa Bajernom.Fotografija je snimljena u otvorenom studiju Radio Brčkog prilikom gostovanja mladih fudbalera a povodom osvajanja turnira u Beogradu.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Dječaci FK “Ilićke 01” dobri na Zvezdinom “Dunav kupu 2016”

Admir Kadrić

„Илићка 01“ дербијем против „Јединства“ сачувала трећу позицију

Admir Kadrić

Ženske reprezentacije BiH i Hrvatske danas u Brčkom od 18,00

Admir Kadrić