RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

MOK ”Jedinstvo” pobijedilo OK ”Bosna” rezultatom 0:3

Muški odbojkaški klub Jedinstvo Brčko ima ekipu koju predvodi trenerski tandem Edin Baković i Miloš Mitrović uz bogato znanje i iskustvo talentiranog kapetana Drage Teodorovića i brojnih mladih odbojkaša koji su stasali i potvrdili svoju vrijednost na regionalnim prvenstvima kadeta i juniora BiH.

Kompletna ekipa Jedinstva je zasjala punim sjajem na prvoj utakmici nastavka prvenstva u Kalesiji sa OK Bosnom. Pobjeda 0 : 3, po setovima: 21 : 25, 22 : 25 i 10 : 25.

O važnoj pobjedi Jedinstva trener Miloš Mitrović naglašava da je Bosna bila motivirana ali su oni
uspjeli ostvariti cilj.

Kapetan ekipe Drago Teodorović kaže da je ekipa ušla u željenu putanju kao zrela sredina.

”Pokazali smo da nismo ekipa za borbu u opstanak nego dalji napredak. Ovi mladići su pokazali kvalitetu na regionalnim turnirima sa osvojenim prvim mjestom kadeta i juniora”, dodao je Teodorović.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Selektor Stevan Ljubičić na širi spisak za početak priprema za nastup na EP-u stavio 28 odbojkašica

Radio Brčko

Odbojka: I pored poraza – trijumf

Radio Brčko

Brčanski „Galeb“ se vinuo na drugo mjesto

Admir Kadrić