RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Одбојка – Три побједе за два дана

Треће коло Премијер лиге БиХ у одбојци донијело је нове три побједе брчанским екипама.Одбојкашице „Бимал Јединства“ забиљежиле су и трећу побједу у Премијер лиги БиХ. Након што су тријумфовале у Бихаћу и Бања Луци, „Брчанске принцезе“ су и пред својом публиком оствариле нова три бода савладавши екипу „Босне“ из Калесдије резултатом 3:0. Тренер „Бимал Јединства“ Смаил Пезеровић је у мечу, који је посматрало близу 300 посјетилаца, тестирао свих 12 играчица припремајући тим за дерби сусрет наредног кола који Брчанке играју у Гацку против такође непоражене екипе Гачанки.Табелу Премијер лиге за даме предводе Градачанке, Брчанке и Гачанке које имају по 9 бодова, слиједе Модрича и Радник са по 5, „Бл волеј“ и Босна по 3 , Слобода и Бихаћ Прeмингер по 1 бод док је на зачељу екипа Дервенте без бодова.

Гостујући у Гацку славили су побједом од 3:0 одбојкаши „Јединства“ а актуелни шампион, екипа „Младости“ три бода је донијела из Илијаша савладавши истоимену екипу резултатом 3:0. Одбојкаши играју пред брчанском публиком ; Јединство игра у суботу од 16 против „Илијаша“, а од 19 часова „Младост“ дочекује екипу „Борца“ из Бања Луке.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Večeras u 19 sati bh-šampion protiv svjetskog prvaka

Admir Kadrić

Pet bodova iz dvije pobjede i jednog poraza

Admir Kadrić

Завољели су ме азијати па ћу у Пекинг послије Олимпијаде

Admir Kadrić