RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoMagazinSport

Одбојкашице изгубиле од Управе „Бимал Јединства“ 3:4 (у фудбалу)

Спортску 2014-ту годину одбојкашице „Бимал Јединства“ су синоћ завршиле фудбалском утакмицом.

Десет година се навршило од одлуке Управног одбора узорног спортског колектива ЖОК „Бимал Јединство“ да се свака спортска година завршава фудбалском утакмицом између одбојкашица и чланова Управе клуба. Тако је било и синоћ у спортској дворани Гимназије,једини дан у години када се скида одбојкашка мрежа. Чланови Управе побиједили су резултатом 4:3.

 Било је заиста интересантно видјети како врсни одбојкашки тренер Горан Хаџић барата фудбалском лоптом дијелећи шансе својим суиграчима,прије свих Ранку Крсману, предсједику Клуба, Драги Давидовићу,тренеру најмлађих селекција,Саши Грекуловићу, спортском директору…Одбрамбену линију Управе чинили су Есад Омерхоџић, потпредсједник Клуба и Мирсад Елезовић,тренер јуниорског погона,Пеђа Давидовић,секретар… Права је штета што на јубиларној утакмици у овом саставу није играо примаријус Перо др Марковић,клупски љекар (резервни тата)! Не знам за коју екипу је играла представник Бимала? Знам да је и то сјајан примјер сарадње успјешног привредног система са успјешним спортским колективом.

А одбојкашице? На голу: Сандра Митровић свих десет година.Стратег фудбала? Са клупе фудбалску игру Брчанких принцеза води капитен Александра Видовић. Повријеђена. Каже: вечерас играју за опоравак капитена! Госпођа Дијана Васић,неспорно са најбољим шутом у екипи,забила је први гол за своју екипу, а госпођи Амири Хусић није баш ишло са дриблингом.Радије је запошљавала друге „фудбалерке“ у екипи: Верицу, Аријану, госпођицу Ајлу, госпођу Ајлу,Милану … Одједном смо и схватили зашто побиједи екипа Управе. Па у саставу Управе „Бимал Јединства“ играле су Милана, Вера, Сандра,Жана…

Лако је побјеђивати екипи у којој има и Брчанских принцеза! Јест Управа побиједила овај пут али је укупан биланс у мечевима 6:4 за одбојкашице.

– Понудили смо ову идеју и неким нашим пријатељима у другим спортским клубовима а за идућу годину има размишљања да фудбалски меч одбојкашица реализујемо и пред публиком,- каже Ранко Крсман, предсједник ЖОК „Бимал-Јединство“.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

“Бимал Јединство” – на пола пута до осме титуле

Admir Kadrić

Брчанска одбојка елитну лигу БиХ почела побједама

Admir Kadrić

Одбојка – Брчанке против Тузланки убједљиво 3:0

Admir Kadrić