RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

Odbojkaši iz Brčkog saznali protivnike u europskim takmičenjima

Održan je ždrijeb za Evropska odbojkaška takmičenja u sezoni 2021./2022. na kojem su klubovi iz Bosne i Hercegovine saznali svoje protivnike.

U kvalifikacijama za Ligu prvaka u kategoriji muškaraca, Odbojkaški klub “Mladost” iz Brčkog ima za protivnika poznati  Grčki, Olimpijakos iz Pireja. Prva utakmica će se odigrati u periodu od 05. – 07. listopada 2021 godine kada će domaćini biti Brčaci, dok će se uzvratna utakmica igrati u Pireju u periodu od 12. – 14. listopada 2021 godine.

ŽOK UB ( Srbija) – ŽOK „ BIMAL-JEDINSTVO ( Brčko)

U kategoriji žena, šampionke Bosne i Hercegovine, Ženski odbojkaški kluba “Bimal-Jedinstvo” iz Brčkog će gostovati u Srbiji, kod prvaka Uba. Prvi meč će se odigrati u periodu od 05. do – 07. listopada 2021 godine, dok će se uzvratna utakmica igrati u periodu od 12. do 14.listopada 2021 godine.

 

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.