RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Odbojkašice Bimal Jedinstva pred svojom publikom nastavljaju takmičarsku sezonu

Nakon jednomjesečne pauze večeras se nastavlja odbojkaška Premijer liga BiH.

Dva naša muška sastava „Mladost“ i „Jedinstvo“ gostuju, prvi u Ljubinju a drugi u Kalesiji, dok šampionke, sastav „Bimal-Jedinstva“, večeras, pred svojom publikom dočekuju novajliju u ligi, ekipu „Crvene Zvezde“ iz Obudovca.

„Djevojke su se prvo malo odmorile, a onda smo intenzivno nastavili trenažni proces kako bismo potpuno spremni dočekali večerašnji duel. S obzirom da su nam rivalke ekipa koja je i novajlija u ligi, mislim da će meč dobro doći za uigravanje još nekih taktičko-tehničkih varijanti naše igre, te da ćemo bez većih poteškoća stići do nova tri boda i tako ostati na vrhu tabele“, rekao je, pred večerašnji meč, šef stručnog štaba „Bimal-Jedinstva“, magistar sporta, Smail Pezerović.

 

Duel Bimal Jedinstvo-Crvena Zvijezda-Obudovac, počinje u 17 sati u dvorani Gimnazije u Brčkom.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Rukometaši Lokomotive savladali Slobodu 31:28

Admir Kadrić

Odbojka – u desetom kolu dvije pobjede i jedan poraz

Admir Kadrić

Дванаеста побједа одбојкашица „Бимал Јединства“

Admir Kadrić