BrčkoSport

Отворена стрељана стрељачког клуба “Стријелац”

У оквиру спортског друштва „Босона“ данас је свечано отворена стрељана стрељачког клуба „Стријелац“. Предсједник овог друштва Амир Синановић рекао је да је овај пројекат реализован уз помоћ Владе Брчко дистрикта и многих волонтера.

“За први мјесец рада стрељане смо предвидјели само рад викендима, док у другом мјесецу почињемо са редовним радом. Стрељана је урађена по прописима 10 метара раздаљине, пуца се ваздушном пушком. Реновирање простора је износило око 15.000 КМ”, река је Синановић.

Дамир Памукчић тренер стрељаштва из Брчког похвалио је данашње отварање стрељане указавши на то колико ће то значити свима који се баве овим спортом.

“Ово је велики корак и напредак за стрељачки спорт у Дистрикту. То је нашем граду недостајало и надамо се да ће овај чин бити иницијална каписла за активирање већег и савременијег стрелишта које брчком недостаје”, рекао је Памукчић.

Вишетруки шмапион БиХ у стрељаштву и олимпијски репрезентативац Неџад Фазлија истакао је да муе увијек драго када се било гдје у нашој земљи отвори неки спортски објекат гдје ће неки будући шампиониј ковати своје медаље.

Иначе данашњем свечаном отварању стрељане присуствовао је и градоначелник Есед Кадрић.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button