RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Овогодишња 25. Видовданска трка биће одржана у градском парку

Овогодишња 25. Видовданска трка биће одржана 31. јула у централном градском парку на цертификованој резервној стази тамо гдје је и почела, а организатор је овакву одлуку донио заједно са Свјетском Атлетиком (WА).

Два разлога су за овакву одлуку каже директор Трке Борислав Ђурђевић.

„Свака трка из програма Свјетске атлетике мора имати и резервну стазу, а наша резервна стаза је простор око градског парка. Обзиром да су прве трке и одржаване ту, одлучили смо да овај пут направимо изнимку и да 25. издање вратимо у Парк. Други разлог је што су најављене високе температуре, а у градском парку има сасвим довољно хладовине и зеленила па ће сигурно бити далеко пријатније посебно дјеци и родитељима у парку него на булевару“, истакао је Ђурђевић и додао да зна да ће многи са овим бити одушевљени јер су многе генерације управо у Градском парку учествовале на Трци.

Он је позвао све грађане да им се у недјељу 31. јула придруже у централном градском парку, а да као што је то и уобичајено у Омладинском центру прво изврше пријаву и преузимање стартних пакета. Пријаве за дјечије трке у Омладинском центру почињу у петак 29. јула од 13.00 и биће могуће до недјеље у 11 часова.

„С обзиром да је у питању јубиларна трка за све учеснике смо обезбиједили богате стартне пакете који ће бити бесплатни за све учеснике у дјечијим тркама“, рекао је Ђурђевић.

Организатор је позвао све који желе да буду волонтери и помогну организацију овогодишње 25. јубиларне Видовданске трке да се пријаве путем њихове Фејзбук странице и да то учине најкасније до сриједе 27. јула.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.