RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Представницви Видовданске трке уручили пакете у прихватном центру

Додјелом пакета породицама настрадалим од поплава у Спортској сали Гимназијепочео је данас програм Осамнаесте Видовданске трке која је ове године, из познатих разлога, искључиво хуманитарног карактера.

-Жељели смо да још једном скренемо пажњу на људе који су овдје у прихватном центру у ненормалним условима.Изражавамо солидарност да се њихов положај што прије побољша.Ово је симболична помоћ наших сарандика „Натура Вите и Витинке – објашњава Боро Ђурђевић, директор Видовданске трке. У име Владе Брчко дистрикта БиХ – покровитеља Видовданске трке, људима у прихватном центру обратио се Давор Шолаја,генерални секретар Владе који је, одговарајући на њихова питања, охрабрио тридесет четворо становника и позвао на још мало стрпљења јер се увелико ради на рјешавању проблема њиховог смјештаја.

Поред пакета становницима Крепшића,који су привремено смјештени у прихватном центру брчанске Гимназије, представници Видовданскле трке уручили су и цртеже које за будућу реновирану школу у Крепшићу шаљу дјеца-атлетичари из Србије,Хрватске и БиХ.

Пакете са храном и водом уручила је Весна Голијанин,стручни сарадник за односе са јавношћу у компанији „Витинка“ која је између осталог рекла:

– Драго ми је да на неки начин можемо да помогнемо овим људима. Малим знаком пажње хтјели смо само да покажемо како нису заборављени и да ћемо бити са њима и када све ово прође…

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Dvadeset prvu Vidovdansku trku osvojili su Etiopljani

Admir Kadrić

Vidovdanska trka i Beogradski maraton potpisuju protokol

Admir Kadrić

Брчко: Побједник “Видовданске трке” домаћи атлетичар Млађан Самарџић

Vladimir Matijević