RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

ПРИЈЕМ ЗА ЧЛАНОВЕ ОК „МЛАДОСТ“

Предсједник и потпредсједник Скупштине Брчко дистрикта БиХ Ђорђа Којић и Адем Рибић примили су данас одбојкаше и руководство Одбојкашког клуба „Младост“ из Брчког, поводом значајних спортских резултата које је ова екипа остварила у овој такмичарској сезони, освајајући титуле првака БиХ, као и побједника Купа БиХ и Купа Републике Српске.

„Учинили сте да се осјећамо поносним. Због начина на који сте представили наш град, не само у оквирима БиХ, већ и на међународној сцени, заслужујете највиша признања и подршку наше локалне средине“, рекао је предсједник Којић.

Којић и Рибић су, поред обећња да ће се локална власт током ове године ангажовати да се ријеши проблем клупских просторија, као и изградње дворане која би задовољила стандарде наступа на међународној сјеци, указао и на потребу посебног вредновања брчанских екипа које остварују врхунске спортске резултате, као што је то ОК „Младост“.

Тренери ОК „Младост“ Бранко Мишић и Мирсад Кесеровић захвалили су се руководству Скупштине на пријему и честиткама поводом овог највећег успјеха брчанске одбојке.

„Нисмо дошли да се жалимо, иако радимо у тешким условима, без клупских просторија, без гријања током зимских тренинга, без условне дворане… Жеља нам је да наставимо ову сјајну спортску причу, а од локалне власти, уважавајући укупну економску ситуацију, очекујемо да препозна наш квалитет, и да, корак по корак, почне да рјешава ове проблеме, на радост љубитеља одбојке у Брчком, која је, по резултатима, како у мушкој, тако и женској конкуренцији, сигурно, спорт број 1 у овој средини“, рекао је тренер Мишић, нагласивши да је ОК „Младост“, дао пет репрезентативаца БиХ, која ће кроз квалификације, покушати да се домогне Европског првенства у Мађарској. То су Мићић, Шормаз, Еминовић, Новокмет и Агановић.

Руководство Скупштине је одбојкашима „Младости“ пожељело нове трофеје.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.