RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Самарџић побједник полумаратона у Новом Саду

Четврти по реду, Рециклажни маратон одржан је у недељу, 13. децембра 2015. године, у Новом Саду, у организацији АРК Фрушка Гора и Оријентационо атлетског клуба Нови Сад.
Брчак Срђан Самарџић побједио је на полумаратонској трци која је протеклог викенда одржана у Новом Саду. Он је стазу дугу  21,1 км истрчао за 1:13:22.

”Након повреде због које сам седам мјесеци одсустовао са трка, успјех у Новом Саду ми је врло значајан, нарочито због тога што се трчало уз врло неповољне временске услове”, рекао је Самарџић у изјави за наш портал.
Рециклажни маратон представља последњи маратон у години, маратон за рециклирање енергије и снаге за наредну сезону, маратон на коме организатори трке рециклирају заоставштине са предходних трка које су организовали, и намењен је свим тркачима којима резултат није приоритет.
Овогодишњи Рециклажни маратон одржан је на кружној стази (1 круг = 4220 м) на Сунчаном кеју у Новом Саду, са стартом.

Извор:еБрчко

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.