ArhivaBrčkoSport

Stručni žiri za izbor sportiste Brčkog zasjeda sutra

Organizacioni odbor završne manifestacije za izbor najboljih sportista Brčko distrikta BiH za 2014.godinu, na čijem čelu je Damir Bulčević,šef Odjeljenja za privredni razvoj,sport i kulturu u Vladi Brčko distrikta BiH, a članovi su Zvonko Marić i Aleksandar Đurić, imenovao je Stručni žiri koji će već sutra razmatrati ponuđene prijedloge za najbolje pojedince i kolektive.

– Do sutrašnjeg zasjedanja Stručnog žirija produžili smo i rok za dostavu prijedloga,- kaže Zvonko Marić, član Organizacionog odbora, podsjećajući da klubovi i ovaj put konkurišu za 21 nominaciju za pojedince i sportske kolektive.

Završna manifestacija proglašenja najboljih u sportu Brčko distrikta BiH za 2014.godinu biće održana 5.februara u Domu kulture, a u kulturno-zabavnom dijelu završne manifestacije Izbora sportiste nastupiće poznata pop-grupa „Tropico bend“.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button