RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

Трећа бициклијада у недјељу: сви позвани

Брчко се спрема за трећу по реду Бициклијаду, спортску активност бициклиста Брчко дистрикта која је ове године у склопу маниферстације „У сусрет прољећу“.

У организацији Бициклистичког клуба „Свети Николај“, а под покровитељством Владе Брчко дистрикта БиХ, Бициклијада Брчко 2014.биће реализована у недјељу 27.априла.Окупљање бициклиста свих узраста почеће пола сата прије поднева код фонтане на Тргу младих. Тачно у подне бициклисти ће започети 7 километара дугачак круг трасом: Центар-Куглана-Градски парк-Грчица-Бесцаринска зона, пумпа МБ РАДИЋ, Еш-насеље, Трг правде,односно испред Ципса и Омладинског центра.

Жељко Новаковић,предсједник Бициклистичког клуба „Свети Николај“и његови сарадници очекују да ће на Бициклијади учествовати преко 300 бициклиста свих узраста. Циљ је промоција бициклизма а биће и награда…

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Бициклијадa реализована у оквиру Европске недјеље мобилности

Admir Kadrić