RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Tri pobjede brčanskih ekipa u 8.kolu odbojkaške Premijer lige BiH

U osmom kolu Premijer lige BiH brčanski predstavnici zabilježili stopostotni učinak: svetri ekipe su pobijedile rezultatom 3:0.

Odbojkaši „Jedinstva“ su ubjedljivo savladali ekipu „Kakanj 78“ pred svojom publikom mada je bilo strahova od gostujuće ekipe s obzirom da su Kakanjci u predhodnom kolu iznenadili šampiona BiH ekipu „Mladosti“, doduše na svom parketu.Samo je prvi set u Brčkom protiv „Kaknja 78“bio dramatičan, pošto su gosti vodili 20:14, ali je mlada ekipa Ljubiše Ristića završila taj set u svoju korist rezultatom 27:25.

Odbojkašice „Bimal Jedinstva“ bez velikog otpora osvojile su tri boda u Tuzli protiv ekipe „Jedinstvo Tuzla-Farm“ a odbojkaši „Mladosti“ trijumfovali su u Modriči protiv ekipe „Modriča Optima“.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Odbojkašice „Bimal Jedinstva“ bez poraza u prvenstvu BiH

Admir Kadrić

Pet bodova iz dvije pobjede i jednog poraza

Admir Kadrić

Brčanke ubjedljivo protiv Tuzlanki 3:0

Admir Kadrić