RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Упражњено мјесто шефа струке у ЖОК „Бимал Јединство“ Брчко

Горан Хаџић, тренер најтрофејнијег спортског колектива у Брчко дистрикту, поднио је оставку на функцију шефа стручног штаба у ЖОК „Бимал Јединство“Брчко дистрикт БиХ.– Дошло је мало до засићења, пуно година сам ту и велики је терет из године у годину бити први. Ево прилике другима да се докажу и покажу…, – каже у изјави за Радио Брчко прослављени тренер бх-шампиона. – Предсједник Клуба Ранко Крсман и ја смо вукли ту композицију годинама, препуштамо ту прилику другима, – каже Хаџић, напомињући да и даље остаје Клубу на располагању као координатор за млађе категорије, „без додирних тачака са првим тимом“.

Од Горана Хаџића сазнајемо да је нови предсједник Клуба Есад Омерхоџић који ће вјероватно већ ускоро објелоданити ко ће у „Бимал Јединству“ убудуће бити на позицији шефа стручног штаба.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Брчанска одбојка елитну лигу БиХ почела побједама

Admir Kadrić

Одбојкашице „Бимал Јединства“ дванаести пут освојилe КУП РС

Admir Kadrić

Брчанке и Брчаци побјеђују и у Ражљеву и у Пелагићеву

Admir Kadrić