RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BiHSport

Uroš Manasijević iz brčanske “Proheme” i Hena Kadić iz tuzlanske “Slobode” pobjednici “Mememorijal Nikole Marića”

Uroš Manasijević, teniser brčanske Proheme i Hena Kadić iz tuzlanske Slobode, pobjednici su “Mememorijal Nikole Marića” za igrače do 12 godina, koji je proteklog vikenda održan na terenima Teniskog kluba Mladost u Banjaluci.

Manasijević (drugi nosilac) je u nedjeljnom finalu pobijedio klupskog kolegu i prvog nosioca Luku Đurđevića rezultatom 4:6, 7:6, 11-9, dok je u finalnom meču u konkurenciji teniserki Kadićeva (2) bila bolja od teniserke zeničke Mladosti Amne Kolić (1) i slavila sa 6:0, 6:2.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Брчко: Побједници 24. Смотре рецитатора Александра Свитлица и Теодора Обреновић

Radio Brčko

Berhane i Nadolska pobjednici ovogodišnje Vidovdanske trke

Sanita Jerković Ibrahimović

Gran pri Susreta dodijeljen predstavi “Posljednja ljubav Hasana Kaimije”

Radio Brčko