RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Večeras Dvadeset prvo finale KUPa Republike Srpske u odbojci

Odbojkašice „Bimal Jedinstva“ u dvadesetprvom finalu KUPa Republike Srpske večeras od 18 časova u Sportskoj dvorani Gimnazije dočekuju ekipu OK „Gacko“ iz Gacka. Gačanke su trofej osvajale tri puta (1998,1999 i 2000) dok su Brčanke ukupno 11 puta osvajale pehar KUPa.

U Bijeljini od 14 časova igraju bijeljinski „Radnik“,ekipa koja je samo 2002-ge godine osvojila pehar KUPa i „Mladost“ iz Brčkog, ekipa koja je predhodne tri godine osvajala ovaj trofej.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Odbojkašice „Bimal Jedinstva“ bez poraza u prvenstvu BiH

Admir Kadrić

Ženska odbojka: ŽOK „Bimal-Jedinstvo“ Brčko – SOK „Mostar“ 3:0

Radio Brčko

Одбојкашице БиХ отпутовале у Црну Гору

Admir Kadrić