RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Vidovdanski turnir u futsalu – prijave do 10.juna

Dvadeset prvi Vidovdanski turnir u malom fudbalu, odnosno u futsalu, biće otvoren na Stadionu malih sportova „Blatuša“ u srijedu 10.juna, a prve utakmice u zvaničnoj konkurenciji igraju se sutradan, u četvrtak, 11.juna.Organizator turnira, Klub malog fudbala „Brčko-Zdravlje“, kako nam je rekao Zdravko Vujić, prirediće za samo otvaranje turnira revijalnu utakmicu između premijerligaške selekcije KMF iz Ugljevika i Kluba domaćina,a tokom cijelog turnira za posjetioce priređuju robne nagrade.

Sudeći prema već pristiglim prijavama ovogodišnji turnir bi mogao postići rekord u broju ekipa u svim kategorijama. Prijave za učešće na turniru organizatori očekuju sve do 10.juna a prijavljivanje se obavlja i putem tek otvorenog futsal-sajta: www.kmfbrckozdravlje.com . Što se nagrada tiče u seniorskoj konkurenciji četiri prvoplasirane ekipe dijele 11 000 KM.

Podsjećamo posjetioce ove stranice da će sva informacije o događanjima na turniru moći da prate i ovdje pošto je Radio Brčko medijski pokrovitelj turnira.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Почело пријављивање за Видовдански турнир у футсалу

Admir Kadrić

Почело пријављивање за Видовдански турнир у футсалу

Admir Kadrić

Очекују се, поред осталих, и екипе из Аустрије и Швајцарске

Admir Kadrić