RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

Вимблдон: Ђоковић освојио гем за само 46 секунди!

Новак Ђоковић је на Вимблдону најпре изгубио први сет, па се “разбјеснио” и прошао у друго коло најпрестижнијег турнира на свијету, али једна ствар коју је урадио у том мечу са Џеком Дрејпером оставила је многе без текста.

Па и организаторе Вимблдона.

Наиме, Ђоковић је освојио гем за само 46 секунди!

Одсериврао је четири аса у низу и заиста за само 46 секунди освојио гем, па су тај нестварни сегмент игре организатори емитовали на својим каналима на друштвеним мрежама, уз посебно “доцртану” штоперицу како би сви могли да “одбројавају” вријеме док су трајале мајсторије најбољег на свијету.

А извео их је не у било ком гему, већ у оном у коме је сервирао за освајање трећег сета, односно вођство од 2:1 у поменутом дуелу.

– Мислим да је ово било једно од мојих најбољих сервис-издања на било којој подлози. Неко ми рече да сам ваљда изједначио рекорд који сам имао ове или прошле године, са такође 25 асова – рекао је Ноле после меча, али… свој рекорд ипак није достигао – имао их је 26 на Аустралијан опену ове године против Тијафоа.

Но, било како било, у сриједу му следи далеко, далеко тежи изазов – јер Новака Ђоковића чека “реприза финала” Вимблдона из 2018.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.