Stranačke aktivnosti

ОО СП Брчко: БИЛАНС МИЛИЋЕВЕ ВЛАДАВИНЕ

„СВИ СМО ЈЕДНАКИ“ – рече будала! Овај афоризам из чувеног часописа „Ошишани јеж“ језгровито описује скривену намјеру господина Милића да одговорност за професионалну неспособност и политички кукавичлук који је показао у више наврата у досадашњем раду, обављајући најодговорније функције у Брчко дистрикту БиХ релативизује и пребаци на остале актере брчанске политичке сцене.

Стога подсјећамо господина Синишу Милића да је лично он био градоначелник када је успостављен професионални и национални дисбаланс на штету Срба, чије је интересе баш  он требало да штити, у образовању, дјелатности од есенцијалне важности за развој Дистриктра и културну еманципацију конститутивних народа у њему.

Такође га подсјећамо да је управо његова страначка опција носилац власти у пуном капацитету свих ових година које су „појели скакавци“.

Не треба заборавити да је само пандемија усљед вируса COVID -19 спријечила масовни егзодус младих људи из Брчког који не виде перспективу у амбијенту чији је бивши градоначелник сукреатор и за такве „резултате“ политички одговоран.

Својом изјавом да не постоји алтернатива његовој политици, која би се најбоље описала као „диктатура безнађа“, јасно је ставио до знања да са њим на политичкој сцени нема свијетле будућности у Дистрикту, а политичке алтернативе, управо у опозицији, на срећу и вољу грађана, има!

Господине Милићу, вријеме лажи пролази, долази вријеме истине, а на срећу то није ваше вријеме.

ОПОЗИЦИЈА ОО СП Брчкo

Напомена: „Радио Брчко“ се ограђује од објављених информација у овој рубрици и одговорност за њихов садржај сносе искључиво њихови аутори, односно пошиљаоци.

Back to top button