Video dana

Filmske preporuke “Radio Brčkog” – Pogledajte film “Planina između nas”

Nakon tragične avionske nesreće, dvoje stranaca, neustrašiva novinarka Alex i snažan, ali obazriv neurohirurg Ben, moraće zajedno da se bore da prežive ekstremne uslove u snijegom prekrivenoj planini. Kada shvate da pomoć ne dolazi, moraju da pođu na zastrašujući put kroz kilometre divljine, tjerajući jedno drugo kako bi izdržali izazove koje je priroda stavila pred njih.

Film sa prevodom možete besplatno pogledati putem linka: https://www.filmoviplex.com/sa-prevodom/7565-the-mountain-between-us.html

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button