RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BiH

Amidžić sa rukovodstvom EBRD-a o realizaciji razvojnih i infrastrukturnih projekata

Ministar finansija i trezora BiH Srđan Amidžić održao je danas sastanak sa direktoricom EBRD-a za BiH Manuelom Naessl i saradnicima na kome je ocijenjeno da je dosadašnja saradnja uspješna, te su razmotrene mogućnosti za dodatna unapređenja i ubrzanje realizacije razvojnih i infrastrukturnih projekata EBRD-a u BiH.

Amidžić je zahvalio predstavnicima EBRD-a na značajnoj podršci koju ova institucija pruža BiH, te izrazio opredjeljenost za dalji nastavak uspješne saradnje i realizacije projekata koji treba da su ravnomjerno zastupljeni u Republici Srpskoj i Federaciji BiH zbog koristi za privredu i građane, saopćeno je iz Ministarstva finansija i trezora BiH.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

error: Sadržaj zaštićen od neovlašćenog preuzimanja!