RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BiH

FBiH – Invalidnine za civilne žrtve rata te tuđa njega i pomoć ubrzo na računima korisnika

Nalozi za isplatu civilnih invalidnina (tuđa njega i pomoći) i invalidnina za civilne žrtve rata u Federaciji Bosne i Hercegovine za februar 2021. godine su upućeni prema bankama.

Federalno ministarstvo financija/finansija BiH je za te kategorije građana osiguralo sredstva u ukupnom iznosu od 13.274.474,71 KM, saopćeno je iz ministarstva.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

U FBiH počela isplata mirovina za rujan

Radio Brčko

U Federaciji BiH u subotu počinje isplata penzija za januar

Radio Brčko

Vlada FBiH građanima daje vaučere od po 200 KM za odmor u BiH, ovo su detalji

Radio Brčko