RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BiH

Mjesec najatraktivnije online kupovine uz Intesa Sanpaolo Banku i Visa kartice

Intesa Sanpaolo Banka već tradicionalno za kraj ljeta pripremila je novu akciju u saradnji s kompanijom Visa i partnerima – online kupovina i plaćanje Visa karticama.

Ovogodišnji partneri su: ekupi, Astra i Borovo, Domod, te Kupi Tehniku.

Za sve postojeće korisnike Visa Inspire ili Platinum kartica Intesa Sanpaolo Banke, obezbijeđen je niz pogodnosti za kupovinu kod gore navedenih partnera. Akcija će trajati od 6. septembra do 3. oktobra 2021. godine, a svake sedmice bit će obezbijeđene pogodnosti kod tačno određenog partnera.

Prvih sedam dana bit će u znaku web trgovine ekupi, gdje će svi korisnici Visa kartica Intesa Sanpaolo Banke na odabranu ponudu imati popust od 10%, uz isporuku odmah. U periodu od 13. – 19.9. ukoliko ste u potrazi za novim komadima odjeće, obuće ili modnih dodataka, kupovinu ćete moći obaviti putem web shopa partnera Astra i Borovo i ostvariti popust od 20% na svaku kupovinu.

Treća sedmica rezervisana je za Domod, te svi korisnici Visa kartica koji imaju u planu renoviranje kuhinje ili kupovinu kompjuterske opreme moći će ostvariti 20% popusta na svaku kupovinu. Posljednja sedmica obezbijeđena je za partnera Kupi Tehniku koji će na odabrani asortiman ponuditi 20% popusta. Bitno je napomenuti da pogodnosti vrijede za prvih 200 kupaca i da se popusti obračunavaju na redovne maloprodajne cijene i ne mogu se kombinirati s drugim popustima i akcijama, ukoliko drugačije nije navedeno.

S Intesa Sanpaolo Bankom i Visa karticama kupujte i plaćajte sigurno, bilo kad i bilo gdje. Za više informacija posjetite web stranicu Banke.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Intesa banka: Stambeni krediti za vašu priču, uz kamatnu stopu već od 1,88% (eks 2,18%)

Radio Brčko