RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BiH

САД, Де Мојн: Кућа породице поријеклом из БиХ изгорјела до темеља

Жена поријеклом из Босне и Херцеговине теже је повријеђена, а њен унук лакше након што је њихову кућу у граду Де Мојн, савезна држава Ајова прво захватио пожар, који је довео до снажне експлозије, пренијели су локални медији.

Кућа породице поријеклом из Босне и Херцеговине изгорјела је у потпуности.

Комшије које су успјели снимити експлозију, кажу да је сцена била више него језива, те да кућа изгорјела до темеља.

“Прво сам кроз прозор у ходнику видјела ватру, а када сам изашла испред куће, цијела кућа се претворила у ватрену лопту, Потпуно је изгорјела,” каже Шејла Оглесби, која живи у сусједној кући.

Према њеним ријечима, једино што знају да су у кући живјеле три особе, те да је породица из Босне и Херцеговине. Претпоставља се да су у кући живјели старија жена, њен син и унук.

“Када сам изашао вани, старију госпођу је већ износила екипа хитне помоћи у амбулантна кола. Не знам у каквом је стању,” каже Кенет Шил, други комшија.

У моменту пожара, у кући су били бака и унук, који је лакше повријеђен. Ватрогасци кажу да су у кући трагали за старијим мушкарцем, сином повријеђене жене, али се на крају испоставило да он у моменту пожара није био у кући.

Ипак, комшије кажу да се све добро завршило, с обзиром на призор.

“Никада у свом животу нисам видјела нешто попут тога. Пламен се уздизао тако високо, изнад куће. Иако нисам добро познавала породицу, знам да су били изузетно пристојни и пријатни људи. Веома често сам их знала видјети у врту, који су редовно одржавали, имали су изузетно лијепо двориште,” каже Оглесби.

Више информација погледајте ОВДЈЕ.

Извор: www.glassrpske.com

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

U SAD-u odobrena Pfizer vakcina za djecu od pet do 11 godina

Radio Brčko

SAD – U snježnoj oluji 11 mrtvih

Radio Brčko

Број заражених вирусом корона у САД премашио седам милиона

Radio Brčko