RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

У Брчком данас почела 18. Мотоконцентрација мото клуба „Силвер Вингс“ (Silver Wings)

У организацији мото клуба „Силвер Вингс“ (Silver Wings) данас у Брчко дистрику почиње 18. Мотоконцентрација која ће и ове године окупити бројне љубитеље мотора како из БиХ, тако и из региона.

Предсједник брчанског мото клуба „Силвер Вингс“ (Silver Wings) Славиша Летић каже да ће овогодишњи четверодневни програм по реду 18. Мотоконцентрације у Дистрикту окупити звучна имена Ex YU ROCK сцене, домаће бендове и многобројне госте са ових простора и ван наших граница.

„Од 20.00 часова вечерас нас очекујe концерт Домино ефекта на рок сцени (ROCK STAGE), док на техно сцени (TECHNO STAGE) наступиће ди џеј. За сутра, петак 17. маја најављен је долазак још гостију и очекујемо велики број посјетилаца из цијеле БиХ, али и регије. У 20.00 часова наступиће локани бенд „Rock Wolt“, те у 22.00 часа предвиђен је концерт групе Атомско склониште“, истакао је Летић.

Према његовим ријечима, у суботу у 17.00 часова ће бити организован свечани дефиле мотора кроз улице Брчко дистрикта, те у 22.00 часа концерт ДР Нелета Карајлића, док је  за задњи дан  односно у недељу организован испраћај гостију у десет часова.

Летић се овом приликом осврнуо на прошлу годину и рекао је била веома успјешна и да су имали 1.864 мотора, док ове године очекују преко 2.000 мотора.

Осаманаеста Мотоконцетрација завршава се у недељу 19. маја уз испраћај гостију и организатори су поручили да је ова моторијада једна од најпосјећенијих у региону што је веома важно за промоцију туризма у Брчко дистрикту.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.