RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Aktiv žena SNSD povodom Vaskrsa u posjeti psihijatriji i pedijatriji Bolnice Brčko

Aktiv žena SNSD-a Brčko povodom Vaskršnjih praznika danas je posjetio odjele psihijatrije i pedijatrije Bolnice Brčko, koja radi u sastavu JZU MC Brčko. Tim povodom Ljiljana Mandić, potpredsjednica Aktiva žena brčanskog SNSD-a je u izjavi za Radio Brčko kazala:
„Odlučili smo se da posjetimo psihijatriju zato što su pacijenti na psihijatriji vrlo često zanemareni i zaboravljeni. Pedijatriju obilazimo češće, isto tako kada su praznici, a svrha ovoga je da pokažemo ljubav prema ljudima, da pokažemo da je to praznik i imali smo priliku darivati Vaskršnja jaja koja su odslikana i ofarbana sa puno ljubavi u radionoci Aktiva žena SNSD-a Brčko.“
Nakon psihijatrije nekoliko članica Aktiva žena SNSD-a je posjetilo i odjel pedijatrije i najmlađima u povodu Vaskrsa darivalo Vaskršnja jaja, slatkiše, voće i sokove.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.