Brčko

Актив жена СНСД-а организовао књижевно вече са Мирјаном Бобић Мојсиловић

Актив жена ОО СНСД-а Брчко синоћ је, поштујући наредбе Кризног штаба, у брчанском Дому културе организовао књижевно вече са књижевницом и сликарком Мирјаном Бобић Мојсиловић,

Предсједница Актива жена СНСД – а Слободанка Ћурчић је истакла да је вече поклон чланицама како би се бар на једно вече опустиле и одмориле, јер је ова година изузетно била тешка за све.

„С разлогом смо позвали управо Мирјану Бобић Мојсиловић, јер је то једна јака, весела и харизматична жена. Догађај смо организовали као поклон нашим дамама, да се мало забаве, разоноде и да унесемо мало радости у њихову свакодневницу“, истакла је Ћурчић.

Она је додала да су путовања, хуманитарне акције и књижевне вечери нешто што Актив жена организује током читаве године, а не само пред изборе, а то могу потврдити и многобројне чланице Актива жена, које се увијек радо одазивају на све догађаје.

Књижевница Мирјана Бобић Мојсиловић је у свом излагању рекла да њена литература лијечи, како њу као писца, тако и оне који је читају, те да јој је изузетно драго што је синоћ била у Брчком.

„Ово је једно необично књижевно вече и желим да никада ником не буде досадно, а циљ је да се шири идеја о читању, о љепоти  живота уз књигу“, истакла је Мојсиловић.

Она је истакла да на својим гостовањима настоји да људима поправи живот, врати наду и сматра да то и јесте смисао умјетности.

Мирјана Бобић Мојсиловић испраћена је громогласним аплаузом, а њене књиге распродале су се у само неколико минута.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button