RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Asfaltiranje glavnog puta u Maoči planirano tokom vikenda

U mjesnoj zajednici Maoča ove sedmice izvode se posljednji radovi na rekonstrukciji puta koji je od bitnog značaja za stanovnike ovog naselja.

“Asfaltiranje puta tokom nadolazećeg vikenda vršit će se od samoposluge do raskrsnice prema drugoj džamiji u našoj mjesnoj zajednici”, rekao je predsjednik mjesne zajednice Maoča Muhamed Lević.

Kako dodaje predsjednik ove mjesne zajednice primjetno je nestrpljenje kod stanovnika da se ovi radovi završe što prije, jer su se stvarale saobraćajne gužve zbog nemogućnosti korištenja drugih sporednih puteva.

Za vozače motornih vozila u subotu su obezbijeđena dva alternativna putna pravca prema mjesnim zajednicama Islamovac i Rašljani zbog smanjenja gužve u saobraćaju i olakšanja u asfaltiranju ovog dijela puta.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.