Brčko

Brčanska Vlada se zalaže za ravnomjeran razvoj svih dijelova Distrikta

Osnovni koncept Strategije razvoja Brčkog u narednom periodu biće ravnomjeran razvoj svih dijelova Distrikta, odnosno ulaganja u sve mjesne zajednice na ovom području.

„Ovakva orijentacija odnosit će se na sve oblasti života i rada, no prioritetno na infrastrukturne projekte i u tom smislu budžetska ulaganja. Konkretno, zadatak vlasti je svim svojim građanima stvoriti optimalne uslove, život i posebno, na kvalitetan način, riješenje elementarnih infrastrukturna pitanja, odnosno kvalitetno funkcionisanje elektro i kanalizacione mreže kao i putnih komunikacija unutar Distrikta i to će biti jedan od prioriteta u radu Vlade“, istakao je gradonačelnik Brčkog Esed Kadrić.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button