ArhivaBrčko

Brčanski SDA oštro odgovorio Dedeiću

Pred svaki odlazak u Švedsku na dvadesetak dana Ismet Dedeić napiše po jedno saopštenje kojem ljude nazova lopovima i najavljuje hapšenja!.

Zbog obimnosti, laži i zluradosti koje je iznio, obavještavamo javnost:

Uz žaljenje svih koji su pretrpjeli štete u poplavama, a Dedeić ih razvrstava po narodima i procentima dobivenih sredstava, na internet stranici Vlade Brčko distrikta BiH će moći vidjeti da jednokratne novčane pomoći i pomoći koja treba da se dodijeli za sanaciju, najviše dobiti Bošnjaci, nažalost jer je njihovih kuća najviše stradalo.

Vidjet će i da je većinu faktura za odvoz otpada iz Vučilovaca i Krepšića potpisao bivši ministar SBB-a Admir Muminović, a angažovao je firmu čiji je vlasnik član rukovodstva SBB-a u Brčkom.

Dedeić, osuđenik za zloupotrebu službenog položaja, govori o optužnici protiv funkcionera iz SDA, bez da raspolaže sa relevantnim podacima i stavovima javnog mjenja o istima, neka provede anketu šta narod misli o njegovom poštenju i poštenju funkcionera iz SDA, rezultati će biti porazni po njega.

Obavještavamo narod, da je Dedeić tražio ulazak u vlast da vodi projekat zaobilaznica vrijedan 30 miliona Eura, pošto nije dobio traženo, razumijemo njegovu ljutnju jer čovjek voli da upravlja projektima.

Na kraju, saradnik UDB-e kodnog imena „Rožaj“, želi da ga se ljudi boje, jer možda neki moraju- zadužio ih, mi ga se ne bojim i podsjećam da ovo nije vrijeme „Komiteta“, kada su takvi kao on naručivali hapšenje ljudi.

Konačno on je zadnji čovjek u Brčkom koji treba govoriti o bošnjaštvu i poštenju a posebno o borbi protiv korupcije i kriminala.

Služba za medije
Odbor SDA Brčko distrikt BiH

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button