Brčko

Брчко: Дружење чланова и симпатизера СНСД – а и ДЕМОС – а

Општински одбор СНСД Брчко организовао је данас дружење на отвореном у етно селу Брезичка долина уз поштовање свих мјера Кризног штаба.

Дружењу су присуствовали чланови исимпатизери СНСД – а и ДЕМОС – а Брчко.

Предсједник Општинског одбора СНСД Брчко Ђорђа Којић истакао је ово дружење организовано како би се члановима представили планови ове странке за предстојеће изборе.

„Сигуран сам да ће СНСД водити фер и поштену кампању, не желимо говорити лоше о другим политичким опцијама, нас интересује наш циљ, а то је побједа и да имамо градоначелника и у наредне четири године“, рекао је Којић.

Предсједница Актива жена Слободанка Ћурчић истакла је да јој је драго што на дружењу види велики број чланица актива, те да су оне веома битан фактор када је ова странка у питању.

„Наш Актив жена је међу најбројнијима у Републици Српској, а наше активистикње су увијек ту за све што треба. Како је жена стуб породице, тако је и наш Актив жена веома важан дио ове странке“, истакла је Ћурчић.

Члан Општинског одбора СНСД Брчко и градоначелник Брчко дистритка Синиша Милић рекао је да би веома важно било да се и у Брчком српско бирачко тијело окупи око интереса Срба, као што је то случај у Сребреници и Мостару.

„Циљ коалиције СНСД и ДЕМОС  је у складу са нашим слоганом „Окупљени“. Ми желимо да око себе окупимо што више Срба, што више политичких партија како бисмо заједно штитили наше националне интересе, али тако окупљени, градили будужност Брчко дистрикта“, рекао је Милић.

Предсједник Општинског одбора ДЕМОС Брчко Радослав Суботић је истакао да је ова странка подршку на изборима пружила СНСД – у управо како се не би расипало српско бирачко тијело.

„Ми смо подршку дали СНСД – у као највећој српској политичкој опцији. Сматрамо да ће СНСД и у сљедећем мандати имати градоначелника, а ова странка има нашу подршку, јер првенствено желимо да сви српски гласови буду на једном мјесту“, рекао је Суботић.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Jedan komentar

Back to top button