RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Брчко ће ускоро добити “балон дворану”

У брчанском насељу Илићка, поред постојећег терена Фудбалског клуба ‘Илићка 01’, почела је градња спортске ‘балон дворане’.

Изградњу ‘балон дворане’ иницирао је “Омладински погон ФК Илићка”, у сарадњи са Владом Брчко дистрикта.

Члан Управног одбора “Омладинског погона ФК Илићка”  Ведран Јовичић је рекао да је основна жеља била да се и у зимском периоду створе што бољи услови дјеци која тренурају.

„Брчко је један ријетких градова који нема балон салу, па је наша идеја била да то приуштимо нашој дјеци и у томе смо наишли на разумијевање локалне власти“, рекао је Јовичић.

Влада је за ове намјене издвојила око 90.000 КМ. Уз средства од прошле године, очекује се, каже Јовичић, да ће читав пројекат, у вриједности око 100.000 КМ моћи бити завршен без већих проблема.

“Балон” ће првенствено користити полазници Омладинског погона ФК “Илићка”, али ће он бити отвореног типа, па ће у њему активности моћи имати сви.

“Балон” ће бити димензија 45 х 25, а висок 11 метара.

Јовчић каже да очекује, уколико све буде текло према плану, да ‘балон дворана’ буде завршена до новембра.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Брчко: Почео 8. Међународни турнир за омладинске категорије

Vladimir Matijević