Brčko

У Брчком отворена фирма „Либерти Груп”

У Брчком је данас отворена фирма „Либерти Груп доо“, која се налази у индустирјској зони, а бавиће се производњом модуларних и монтажних, те стамбених и нестамбених објеката.

Отварању је присуствовао и градоначелник Брчко дистрикта Синиша Милић, али и други представници законодавне и извршне власти.

Градоначелник Милић је истакао да је ово веома важан догађај за дистрикт, посебно у времену када се велики број радних мјеста гаси.

„Веома је важно што се ради о производном погону који ће цјелокупни асортиман пласирати на инострано тржиште, што је добра порука да Брчко дистрикт може бити погодна дестинација за улагање“, рекао је Милић.

Власник фирме Елвис Шехић је рекао да фирма тренутно запошљава 100 радника, а за годину дана очекује да ће се број запослених повећати на 1000.

„У првој фази планирамо уложити око 20 милиона марака, а у наредне двије до три године уложићемо око 50 милиона марака“, рекао је Шехић.

Он је додао да је веома захвалан локалним властима, јер је, како истиче од самог почетка добио потпуну подршку.

Шехић је истакао да се нада да ће се овај начин градње одомаћити и у БиХ, те да ће становништво препознати бенефиције модуларне градње.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button