RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Akcija čišćenja korita rijeke Brke “Budi faca, smeće se u rijeku ne baca”

Pod sloganom “Budi faca, smeće se u rijeku ne baca”, članovi nekoliko brčanskih uruženja i brojni pojedinci upustili su se u akciju čišćenja korita rijeke Brke.

Klub ljubitelja prirode, Beba više, kafe Jazzwa, ali i brčanski izviđači za nepuna dva sata očistili su korito rijeke u centru grada.

Opširnije u prilogu ELTA televizije:

https://youtu.be/oUV6X1itV_U

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.