Brčko

Brčko: Čestitka predsjednika i dopredsjednika Skupštine povodom katoličkog Božića

„Svim sugrađanima katoličke vjere upućujemo najiskrenije čestitke povodom najradosnijeg kršćanskog blagdana Božića uz želju da ga dočekaju u miru, sreći i blagostanju, dijeleći njegovu radost i toplinu s obitelji, prijateljima i susjedima.

Neka ovo blagdansko vrijeme bude vrijeme praštanja i ljubavi i podsjeti nas na važnost očuvanja tradicijskih i moralnih vrijednosti, uzajamnog poštovanja i tolerancije za dobrobit svih nas.

Čestit Božić!“

Dopredsjednik Skupštine                                           Predsjednik Skupštine

          Ivo Filipović                                                                Siniša Milić

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button