RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Izložba Safeta Zeca od 1. do 30. septembra u Umjetničkoj galeriji

U Umjetničkoj galeriji Brčko distrikta će 1. septembra 2020. godine svečano biti otvorena izložba jednog od najpoznatijih slikara iz Bosne i Hercegovine, Safeta Zeca.

Izložba je simboličnog naziva “Zagrljaj” i predstavlja osvrt na tragediju proteklog rata na našem prostoru i svjedočanstvo priče o jednoj ljubavi.

Zbog odluke Kriznog štaba o zabrani okupljanja više od 20 ljudi, otvaranje izložbe održaće se bez prisustva publike.

Izložba će biti otvorena do 30. septembra, a ljubitelji umjetnosti je mogu posjetiti svakim danom od 8 do 14 i od 17 do 21 čas.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Započeli Frančeskovi dani

Admir Kadrić

Брчко: Отворена изложба сликара Звонимира Марића

Vladimir Matijević

Tri djela Safeta Zeca postavljena u italijanskom Trevisu

Radio Brčko