Brčko

Brčko: Obustava saobraćaja zbog rehabilitacije puta od kružnog toka kod Bolnice do table grada u Gluhakovcu

Na osnovu zakonskih ovlaštenja, Policija Brčko distrikta BiH izdala je Rješenje o privremenom obustavljanju i zabrani saobraćaja za sva vozila na dionici magistralnog puta M.14.1 od kružnog toka Bolnica do table grada u Gluhakovcu u periodu od 02.07. do 06.07.2020. godine. Privremena obustava i zabrana saobraćaja će se provoditi u vremenskom intervalu od 07.00 do 18.00 sati zbog izvođenja radova “Rehabilitacije dionice magistralnog puta M.14.1 od kružnog toka Bolnica do table grada u Gluhakovcu.”

U navedenom vremenskom periodu saobraćaj će biti regulisan uz pomoć adekvatnih barijera ili saobraćajne signalizacije uz upute od strane izvođača radova i uz saglasnost i asistenciju policijskih službenika Policije Brčko distrikta BiH, te preusmjeravan postojećim alternativnim dionicama i to:

– Dionica 1 – iz pravca grada servisna saobraćajnica kroz Merkator, zatim ulicom Svete Svračeta u pravcu Banja Luke, dok iz pravca Tuzle ulicom Bakije Selimovića i ulicom Osmana Derviševića.

– Dionica 2 – iz pravca grada ulica Banjalučka, zatim ulicama Osmana Derviševića i Mujkići III, dok je iz pravca Tuzle ulicom Bakije Selimovića i ulicom Mujkići III.

Za sva teretna vozila alternativni pravac je obilaznica oko Brčkog.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button
Close