RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Policija poziva građane da dostave informacije o nestalom Adnanu Omerčiću

Policiji Brčko distrikta BiH je dana 19.12.2021. godine u 21.45 sati jedno lice je prijavilo da se tokom jutra od kuće udaljio Adnan Omerčić rođen 1978. godine u Brčkom nastanjen u ulici Lejlića broj 156, te da se do podnošenja prijave nije vratio kući.

Imenovani je u trenutku nestanka na sebi imao: šarenu jaknu, crne duboke cipele, crnu kapu, deblje je građe, te duže kose i sa dužom bradom.

Policijski službenici Policije Brčko distrikta BiH su odmah nakon prijave izašli na teren i započeli pretragu terena s ciljem pronalaska  navedenog lica.

S obzirom da dosadašnja pretraga nije dala rezultate, Policija Brčko distrikta BiH poziva građane da pomognu u pronalasku imenovanog, te ukoliko posjeduju bilo kakve informacije o muškoj osobi gore navedenog opisa Adnanu Omerčiću, da iste dostave Policiji na brojeve telefona 122 i 049/233-200.   

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Poziv građanima za prijavu za rad u biračkim odborima

Radio Brčko

Позив грађанима да се припреме за најављене временске промјене

Radio Brčko

Incko pozvao građane BiH da glasaju

Radio Brčko