RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Pronađen Danko Maksimović za kojim se od juče tragalo

Policiji Brčko distrikta BiH je dana 20.11.2021. godine u 01.09 sati prijavljeno da je pronađeno nestalo lice Danko Maksimović rođen 1963. godine.

Odmah nakon prijave policijski službenici su izašli na lice mjesta, te pozvali Službu hitne medicinske pomoći koja je pronađeno lice prevezla u Zdravstveni centar Brčko.

Policija Brčko distrikta BiH je dana 19.11.2021. godine zaprimila prijavu o nestanku navedenog lica nakon čega je započela pretraga terena, a zatražena je i pomoć građana s ciljem njegovog pronalaska.

Policija Brčko distrikta BiH se zahvaljuje svim građanima na pruženoj pomoći.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko:Policija potpisala protokol o sprečavanju zloupotrebe djece na internetu

Mirsad Arnautović

Policija BD: Radarske kontrole za period od 03.06 do 09.06.2019. godine

Radio Brčko

Brčko: Sprovedena akcija kodnog naziva „KLANAC“

Radio Brčko