Brčko

Čestitka predsjednika i dopredsjednika Skupštine Brčko distrikta BiH povodom Uskrsa

Svim sugrađanima i sugrađankama katoličke vjere u Brčko distriktu BiH čestitamo Uskrs.

Proslavite ovaj veliki blagdan Kristovog uskrsnuća u zdravlju, sreći i blagostanju s obitelji i prijateljima praćeni našom željom da vas radost Uskrsa ispunjava u svim danima koji su pred vama.

Neka duhovna simbolika Uskrsa, pobjede svjetla nad tamom i života nad smrću, bude poticaj i putokaz u vašem svakodnevnom životu i doprinos našem zajedničkom zalaganju za mir, zajedništvo, toleranciju i napredak cjelokupnog društva.

Sretan Uskrs!

Dopredsjednik Skupštine                                       Predsjednik Skupštine

Ivo Filipović                                                                 Esed Kadrić

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button