Brčko

Čestitka predsjednika i dopredsjednika Skupštine povodom Uskrsa

„Svim građanima i građankama Brčko distrikta BiH katoličke vjere čestitamo najveći kršćanski blagdan Uskrs.

Kristovo uskrsnuće, kao simbol pobjede svjetla nad tamom i života nad smrću, neka nam svima, u vremenima punim iskušenja, bude dodatni poticaj da složno i jedinstveno djelujemo u izgradnji mira, blagostanja i očuvanja tradicionalnih vrijednosti.

Jedno od iskušenja je ova pandemija koja je zadesila cijeli svijet, a pred kojom ne smijemo pokleknuti, već ohrabreni duhom Uskrsa, međusobno se više poštovati i biti razumniji i tolerantniji jedni prema drugima.

 

Sretan Vam i blagoslovljen Uskrs!“

 

Dopredsjednik Skupštine                                                                Predsjednik Skupštine

Ivo Filipović                                                                                     Siniša Milić

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button